Pure JointAid+ Diætisk kosttilskuds sticks 90g – 5 stk

JointAid +

JointAid + er blevet formuleret til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få arthritiske problemer og ledbetændelses inflamationsproblemer. Hver tyggepind på 12,8g er formuleret til at indeholde; glucosamin 450 mg, MSM 115 mg (methylsulfonylmethan), chondroitinsulfat 225 mg (aviær), grønlippet musling 115 mg, gurkemeje 275 mg, organiske tang (stenwe, carrageenmose, kombu-kelp og dillisk) og kollagen (den kendte MeatSnax-ingrediens) at støtte Led- og mobilitetsproblemer hos hunde. Vi har også inkluderet botanikaler (+ plus-aspektet i JointAid +) der er kendt for deres antioxidant, antiinflammatoriske og toniske egenskaber, som understøtter sundeheden i hele hunden gennem tarmsystemet, som Moder Natur havde til hensigt. Vi bruger kun frisk kød til fremstilling af denne godbid for at sikre, at din hund ikke kun får en fuldt fordøjelig proteingodbid, men som også indeholder en virkelig sprudlende smag og aroma, der vil vække din hunds sanser og vellyst, noget du vil se når den får en bid !Det er noget helt specielt som din hund vil elske.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ingredienser.

Irsk græsopdrættet oksekød 65% min, irsk grøn, brun & rød organisk tang, glukosamin, MSM (methylsulfonylmethan), chondroitin, grønlippet musling, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, yucca, rosmarin, timian , fennikel, gurkemeje og sort peber i en oksekollagenhud. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser eller smagstoffer af nogen art, Moder Natur ved bedst. Askeindholdet i dette produkt er en afspejling af vores naturlige tangkilde.

 

Analyse.

Råt protein 52,5%
Råolie / fedt 12,3%
Råfiber 1,9%
Ask 11,4%
Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 331

7 stænger pr. pose 90g.

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbidsstick.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.lle Pure Meat kostilskud

Vores godbidder er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

Yderligere information

Vægt N/A

Du kunne også være interesseret i...