Pure Irish Beef & Seaweed kosttilskuds sticks 90g – 5 stk

Pure Original & Seaweed
Original & tang var vores allerførste godbids stick af kostilskud vi lavede; vores ønske var at lave en lækker kosttilskuds tygge stick, der var sund og fri for alle kunstige ingredienser, samt korn og fyldstoffer til din hund. Vi bruger kun frisk, lokalt græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg med håndhøstet irsk tang. Irsk tang er gavnligt for hundens tarmsystem, hvor det igennem tangens naturlige prebiotika kan understøtte en god tarmflora sammen med vores kollagen, der er et vigtigt protein i en hunds diæet, som hjælper med at styrke elastisiteten i deres hår, knogler, negle og tænder, kollagen er også vigtigt for en god mobilitet i hundens bevægeapperat. Den kendsgerning, at vi kun bruger frisk kød til fremstilling af denne lækre kosttilskuds stick, sikrer, at din hund ikke kun får en højt fordøjelig proteingodbid, men godbidssticken indeholder også en virkelig sprudlende smag og aroma, der vil vække din hunds sanser, det er noget du vil se når den får en bid ! Det er noget helt specielt, som din hund vil elske.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ingredienser.

Frisk oksekød, irsk tang, oksekollagen. 
Vores kød er produceret af irsk, græsopdrættet oksekød min. 73%  fra kødkvæg af højeste kvalitet, med håndhøstede organiske tang og karragenanmos fra uberørte irske atlantiske farvande i det vestlige Irland som betegnes som superfood og indhyllet i en gavnlig kollagenhud. Vi har kun valgt ingredienser der giver en sund fordel til hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser af nogen art, kun naturlige ingredienser fra naturens side.

Analyse.

Rå protein 58,1%
Råolie / fedt 12,6%
Råfiber 1,0%
Ask 6,7%Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 599

7 stænger pr. pose 90g.

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbid sticks.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds sticks er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbids sticks med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

 

 

Yderligere information

Vægt N/A

Du kunne også være interesseret i...