Pure Dental+ Diætisk kosttilskuds sticks 90g til hunde – 5 stk

DENTAL +
Vores forskning i de mange og varierede botaniske urters egenskaber har resulteret i denne lækre formel. DENTAL + understøtter en god og sund mundhygiejne i din hunds mund, hvilket hjælper med at beskytte tænder og tandkød mod plakkfremkaldende bakterier og har også en positiv effekt på tarmsystemet, hvor der igennem Dental + prebiotika kan understøtte en god og sund tarmflora sammen med en blanding af urter, understøtter blod, hud, pels og vitale organer for en sund aktiv hund. Den kendsgerning, at vi kun bruger frisk kød til fremstilling af denne godbids kosttilskud, sikrer, at din hund ikke kun får en let fordøjelig proteingodbid, men også en snack som virkelig indeholder en  sprudlende smag og aroma, der vil vække din hunds sanser, noget du vil se når den får en bid! Det er noget specielt.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ingredienser.

Irsk græsopdrættet oksekød 71% min. Irsk grøn, brun og rød organisk tang, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje og sort peber nænsomt tærret i en oksekollagenhud for at bibeholde alle de vigtige næringsstoffer. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser af nogen art, for Moder Natur nemlig ved bedst.

 

Analyse.

Råprotein 49,9%
Råolie / fedt 8,9%
Råfiber 3,4%
Ask 7,3%Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 449

7 stænger pr. pose 90g.

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbids stick.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.lle Pure Meat kostilskud

Vores godbidder er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

Yderligere information

Vægt N/A

Du kunne også være interesseret i...