Pure Antiworm+ Diætisk kosttilskuds stick 90g – 5 stk

AntiWorm + 

AntiWorm + indeholder en naturlig og potent vermifuge, som er kendt for at ødelægge og afvise parasitiske orme fra tarmsystemet. Antiworm skal tildeles, når en hund mistænkes for at have tarmorme med den foreslåede daglige fodermængde i 3 dage i træk. 
Afhængigt af hvor slemt hunde er angrebet kan det dog være nødvendigt med en længere fodringsperiode for at udrydde ormene i tarmen. Vi anbefaler dog mindst en månedlig fodringscyklus med AntiWorm + i 3 dage i træk en gang om måneden for at hjælpe med at holde tarmsystemet rent og fri for orme. 
Det er også sikkert at fodre AntiWorm + hver dag, hvis du leder efter en super sund funktionel tarmbehandling. Denne behandling inkluderer tang som Pure Meat også indeholder , hvilket er kendt for at hjælpe i tarmsystemet, hvor igennem dens prebiotika kan understøtte en god tarmflora sammen med toniske urter, der understøtter tarm, blod, hud, pels og vitale organer i en sund aktiv hund. Som med alle vores godbids kostilskud bruger vi kun frisk kød, et fuldt fordøjeligt og sundt protein, sprængt fyldt med smag, noget du vil se din hund vil elske når den får en

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ingredienser:

Irsk græsopdrættet kød fra okse 70% min. Irsk grøn, brun & rød organisk tang, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, Yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje og sort peber i en oksekollagenhud til at bevare næringsværdien. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden i alle vores varianter, vi bruger ikke og har aldrig brugt kunstige ingredienser af nogen art, Moder Natur ved nemlig bedst. 
Askeindholdet i dette produkt er en reflektion til vores naturlige tangkilde.

 

Analyse:

Råt protein 41,4%
Råolie / fedt 9,3%
Råfiber 33%
Ask 20,7%
Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 285

7 stænger pr. pose 90g.

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbidsstick.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.lle Pure Meat kostilskud

Vores godbidder er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

Yderligere information

Vægt N/A

Du kunne også være interesseret i...