Gratis levering ved køb for kr. 2500,-
Vi leverer gratis hvalpepakker til hvalpekøbere
100% friske
naturlige ingredienser

Hvorfor vælge Eden?

Ud over at se på kattens og hundens naturlige præference for at spise kød, kan vi også se på forfædrenes diet til både hunden og katten for at forstå det ideelle indtag. Den moderne hund, Tømmer Ulven og Tundra Ulven er klassificeret under den Grå Ulvs paraply som Canis Lupus, og de deler mere end 99,9% af den samme DNA, hvilket betyder, at Ulvens kost også er ideel til din hund. På samme måde kan en huskat spores tilbage til Miacoidea for 33-66 millioner år siden, med en nyere forfader, den afrikanske vildkat, der alle har lignende fordøjelsessystem som nutidens katte.

Alt fra naturens side

Udgangspunktet i alle varianter hos Eden Petfood bygger på hvad hunden og katten ville have spist i naturen. Da både hunden og katten hører under betegnelsen carnivor (kødædere) garanter vi friskheden, sorten og mængden af kød i hver variant, som hunde og katte er udviklet til at spise fra naturens side.

Den naturlige diæt

Eden er designet til at matche den naturlige diæt så tæt som muligt. De 15-20% frugt og grønt er en del af den naturlige diæt for alle katte og hunde, og spiller en vigtig rolle i mellem god sundhed, topkondition og hundens og kattens generelle sundhed.

Godkendt til menneskeføde

Det friske kød, tørret kød og fedtindhold, vi bruger, produceres udelukkende fra dyr, der er anset for at være egnet til menneskelig konsum, og produceres i kategori 3-faciliteter. Alle frugter og grøntsager, der anvendes i Eden-fødevarer, er ligeledes godkendt til menneskeføde.
Vores garanti for et godt og sundt liv for dit dyr
  • Vi vil kun producere de allerbedste fødevarer, der er 100% naturlige.
  • Vi vil aldrig bruge korn og kornprodukter, animalske derivater, fyldstoffer, sødemidler eller aromastoffer i vores mad.
  • Vi vil altid åbent oplyse ALLE ingredienser – herunder mængden af de vigtigste ingredienser, som vores mad indeholder.
  • Vi bruger kun det højeste niveau af kvalitets ingredienser, kun dyrket/avlet/fanget i StoreBritanien (GB).
  • Vi bruger altid de angivne ingredienser, intet mere, og intet skjult.
  • Vi bruger nøjagtige beskrivelser og bruger aldrig vildledende oplysninger til at skjule sandheden om indholdet.
  • Vi vil aldrig oprette vildledende emballage med billeder af ingredienser, der ikke repræsenterer noget, der er inde i pakken eller bruge jargon for at skjule sandheden om vores mad.

Levering inden for 1-3 hverdage
Sikker betaling her hos Eden Opdrætter Klub
Eden Opdrætter Klub
Kastanie Alle 15
7442 Engesvang
CVR 38912178

+45 4245 3838
salg@edenpetfooddanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og fund direkte i din indbakke.