Gratis levering ved køb for kr. 2500,-
Vi leverer gratis hvalpepakker til hvalpekøbere

Foderguide

Eden Foderguide

Når du introducere din hund eller kat for nyt foder.

Når der skiftes foder fra andet mærke, anbefaler vi at du gradvis introducere Eden over en periode på to uger.

Sørg altid for, at der er rent vand tilgængeligt i alle døgnets timer.

Nedenfor finder du vores foderguide til alle vores foder produkter.


Voksen Hund.

Den følgende guide giver et godt udgangspunkt for at bestemme, hvor meget din hund skal fodres hver dag, ikke desto mindre skal den muligvis justeres for at imødekomme din hunds specifikke krav. Generelt skal en hund have en minimal, men jævn dækning af fedt over kroppen, ribbenene skal være let håndgribelige, taljen kan observeres når den ses ovenfra, som den nederste del af maven lige foran bagpartiet med maven ovenover den, set fra siden. Hvis du nogensinde er usikker, skal du spørge din dyrlæge om din hunds ideelle vægt og husk at kontrollere deres vægt med regelmæssige intervaller.

Hver hund er et individ med forskellige aktivitetsniveauer, og hvalpe og unge voksne vil vokse med forskellige hastigheder.

Husk at øge tildelingen af foder i overensstemmelse med din hunds nuværende vægt. Når din hund er kørt helt over på Eden, skal du holde øje med hans eller hendes vægt for at afgøre, om de foreslåede fodermængder er rigtige for din hund. Bemærk venligst, at Eden er en naturlig foderpille og kan variere i densitet, form og farve, så det er vigtigt at veje foderet.


Aktive og arbejdshunde.

“Aktiv hund” foderguide anbefales til dem, hvis hunde der har en erngisk livsstil. Hvis du er en aktiv person, til løb eller lange vandreture, og din hund kommer med dig, så forbrænder din hund flere kalorier og skal derfor have en lidt højere tildeling end en normal aktiv hund. Som med den “voksne foderguide” overnfor, skal du altid holde et godt øje med din hunds vægt og justere fodermængden i overenstemmelse med aktivitetsnivauet.

     


Hvalpe foderguide.

Du kan introducerer Eden til dine hvalpe fra ca. 5 ugers alderen og i starten anbefaler vi at du hælder en lille mængde varmt vand over maden og blandes for at bløde foderet lidt op, og lader derefter skålen stå og køle lidt af til foderet er stuetemperatur. (Bemærk! Brug af koldt vand har ingen blødgørende virkning, da Eden ikke indeholder korn, der vil absorbere vandet, brug derfor kun varmt vand)

Meget unge hvalpe (6-16 uger) spiser generelt, når de har brug for det, så sørg for, at der altid er nok mad til rådighed så hvalpen kan få stillet sit behov. Unge hundes (1-2 år) indtagelse er meget afhængig af aktivitet, som nævnt ovenfor skal du holde øje med din hunds kropbygning for at sikre, at den korrekte vægt opretholdes. Da hvalpe varierer så meget i løbet af de første 12 måneder, kan følgende tabel kun bruges som udgangspunkt.


Semi-Moist foderguide.


Katte foderguide.


Løs afføring.

Eftersom Eden er så nærende, er det meget let at overfodre, hvilket kan resultere i en løsere afføring. Hvis dette er tilfældet, er den bedste ting at gøre at reducere fodermængden, indtil afføringen bliver konstant fast. (Ca. – 10-15%)

Kogt og pureret Butternut Squash, græskar og søde kartofler har et højt indhold af naturlige fibre som hjælper med at regulere afføringen, så en skefuld kan med fordel tilsættes foderet, for at gøre afføringen fast i konsistensen igen. 


Daglige tildeling.

Vores fodringsguider er bare et udgangspunkt, vi mener, at hvert et kæledyr er et individ og har sine egne behov, så betragt altid en foderguide som et udgangspunkt. 

Den daglige mængde refererer til hele dagen og bør fordeles henover dagen. Det kunne evt. være morgen og aften, – eller morgen, middag og aften.


Fra hvalpefoder guide til voksenguide.

Da hvert kæledyr er et individ, kan deres vækstrater og modenhed variere. Vi anbefaler hos Eden at skifte fra hvalpefoder guiden til den voksenguiden i en alder af omkring 12 måneder. Bemærk, at dette er afhængig af race / størrelse.


Hvalpe under 16 uger / over 16 uger.

De første 16 uger er den hurtigste vækst periode i en hvapls liv, derfor kræver de en øget mængde protein / daglig mængde. Efter de 16 uger vil den daglige mængde falde, som vist i hvalpefoder guiden, da de vil have nået ca. 30% af deres voksne størrelse og i en stabil vækstfase.Levering inden for 1-3 hverdage
Sikker betaling her hos Eden Opdrætter Klub
Eden Opdrætter Klub
Kastanie Alle 15
7442 Engesvang
CVR 38912178

+45 4245 3838
salg@edenpetfooddanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og fund direkte i din indbakke.